Voice-overs

Bij Mogelijk Makerij vinden we het superleuk om voice-overs in te spreken. Op dit moment stellen we alleen mijn stem (vrouwelijke stem van Melinda Wolthuis) beschikbaar. Mede dankzij mijn opleiding als drama docent en mijn vak als belevenisregisseur ben ik in staat om mijn stem als instrument in te zetten. Of het nu om een serieuze tekst gaat, een kinderverhaal, een over de top enthousiast verhaal, ik ben overal voor in te zetten. We hebben hieronder een aantal fragmenten beschikbaar gesteld. Wil jij je eigen gratis testfragment? Lees dan verder onder de playlist.

Kosten voor het inspreken van voice-overs
Veel mensen denken dat het in laten spreken van een voice-over veel kosten met zich mee brengt maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. In veel gevallen is het al mogelijk om een voice-over vanaf €15,- tot €20,- via ons te laten inspreken. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor jouw voice-over uitdagingen kunnen betekenen.

Wil jij je eigen proefopname? Stuur ons dan vrijblijvend een bericht en binnen 48 uur heb jij een testfragment in je mailbox.