Schrijverij

Wat wij zoal schrijven, maken en doen?

  • Copywriting
  • Vertalingen van Engels naar Nederlands
  • Blogs
  • Infographics

Hieronder leggen we per onderdeel uit wat wij vanuit Mogelijk Makerij voor je kunnen betekenen.

Copywriting
Wij schrijven de tekst die jij nodig hebt. Dit kan een tekst zijn die je wil gebruiken op je website, op je social media, in een flyer, in een brief, trainingsmateriaal etc. Mogelijk Makerij zorgt voor de juiste tekst of dit nu informatief, entertaining, wervend of overtuigend moet zijn, wij draaien onze hand er niet voor om.

Wij hebben ons de laatste jaren ook meer verdiept in teksten die bijdragen aan zoekmachine optimalisatie ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Door een tekst SEO vriendelijk te maken zal de natuurlijke ranking in Google hoger worden. Als je weet dat 96,7% van de mensen google gebruikt, 97% niet verder dan pagina 1 kijkt en maar 4% op betaalde linkjes klikt dan is het meer dan handig dat jouw tekst bijdraagt aan een hogere ranking in Goolge. Indien gewenst houden we bij het schrijven van de teksten rekening met de ‘regels’ die gelden voor SEO, denk hierbij aan bijvoorbeeld terugkerende zoekwoorden, de lengte van de tekst, gebruik maken van opsommingen, het verwijzen naar andere websites etc.

Kosten voor het schrijven van teksten zijn €0,06 per woord of een vooraf afgesproken tarief voor een volledige tekst. Prijzen zijn ex BTW.

Vertalingen Engels –> Nederlands
Heb je documenten die vertaald moeten worden vanuit het Engels naar het Nederlands dan doen we dit graag voor je. Wij vertalen op regelmatige basis reisblogs, reisreviews, productomschrijvingen, appteksten van het Engels naar het Nederlands. Dit doen we met erg veel plezier. Vooraf wordt besproken hoe letterlijk de vertaling moet zijn. In sommige gevallen is de letterlijke vertaling belangrijk en bij andere vertaalopdrachten gaat het juist om de tone of voice en de strekking van de tekst die goed moet over komen.

Kosten voor het vertalen van teksten van het Engels naar het Nederlands zijn €0,06 per woord. Bij grotere opdrachten of opdrachten frequente basis kunnen er in overleg afspraken gemaakt worden. Prijzen zijn ex BTW.

Blogs
Om te zorgen dat jouw product, dienst, site onder de aandacht komt, kun je onder andere blogs schrijven. Belangrijk hierbij is dat deze blogs op regelmatige basis geschreven en geplaatst worden. Veel ondernemers beginnen hier enthousiast aan maar de blogs verplaatsen zich vaak snel naar de onderste regionen van de werkstapel als het druk is. Tegen geringe kosten kun je Mogelijk Makerij inzetten om er voor te zorgen dat deze blogs wel op continue basis geschreven worden. In overleg met Mogelijk Makerij bepaal jij een aantal onderwerpen en eens per week of eens per maand schrijven wij een passend blog hierover dat past bij de tone of voice van jouw product, dienst en bedrijf. Jij kunt je richten op jouw core business en/of genieten van je gezin of vrije tijd en wij doen het onderzoek en schrijven een passend blog van 500-600 woorden.

Kosten voor het schrijven van deze blogs zijn €50,- per blog. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een halfjaarabonnement waarbij je €40,- per blog betaalt. Wil je een wekelijks blog dan zullen we daarvoor een samen een periode en een prijs afspreken. Prijzen zijn ex BTW.

Infographics
In het afgelopen jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het maken van infographics. Een infographic is een document waarin informatie, kennis en/of data visueel verwerkt is. Het geeft vaak een makkelijk overzicht en ziet er aantrekkelijk uit. Het spreekt meer tot de verbeelding dan een stuk tekst en het ziet er vaak voor veel mensen aantrekkelijker uit dan een rapport met veel cijfers en tabellen.  Op het gebied van infographics ben ik een beginner, een infographic rookie.

De kosten voor het maken van een infographic zijn sterk afhankelijk van het feit of de informatie die in de infographic moet worden verwerkt volledig aangeleverd wordt of dat Mogelijk Makerij het onderzoek hiervoor moet doen. Wij kunnen je een zeer goedkope infographic aanleveren als de gegevens worden aangeleverd. Wanneer de gegevens aangeleverd worden dan bereken wij voor het samenstellen van de infographic €50,-. Deze prijs is ex BTW.