Online Contact Center Coach

15 jaar ervaring binnen callcenters als (verander)manager, recruiter, leidinggevende, trainer van manager, coaches, trainers, coach, supervisor, agent, opleidingsontwikkelaar en communicatieadviseur levert een schat aan kennis en kunde op. Daar kun jij gebruik van maken als je mij (Melinda Wolthuis) inzet als jouw online callcenter coach. Je kunt me koppelen aan een agent om bijvoorbeeld gesprekstechnieken te verbeteren of als je zelf als leidinggevende een steuntje in de rug wil hebben om jouw doelen te bereiken. Ik sta tot jouw beschikking.

Coachvorm
Mijn coachvorm is een combinatie van doelen stellen, vragen stellen, inspireren en confronteren. Creativiteit en ontregeling speelt hierin vaak een grote rol. Niet als doel op zich maar alleen als functioneel middel.

Online samenwerken
Wanneer we met elkaar aan de slag gaan dan werken we online samen via de samenwerkingstool Flock of via een Trello. De keuze van de tool is afhankelijk van jouw voorkeur.  Door te werken met deze tool houden we de doelen en de communicatie overzichtelijk en zijn documenten eenvoudig terug te vinden. De tool van jouw keuze zullen we combineren met skype of whatsapp om te (video)bellen.

Kosten
De kosten
voor Contact Center Coaching zijn per week €39,- ex BTW. Afhankelijk van jouw doelen en wensen vullen we de week met diverse contactmomenten. Wil je weten hoe zo’n online coachingsweek in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een sessie voor een introductietarief van €15,- ex BTW. Wil je meerdere sessies inplannen voor bijvoorbeeld jouw volledige team of voor meerdere managers, neem dan contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn qua inhoud, kosten en uitvoering.

Gratis e-book over creatief coachen in callcenters

Wil je direct inspiratie om eens op een andere manier te coachen? Laat dan jouw emailadres hieronder achter en ontvang ’74. Vier een feestje’ met 103 creatieve coachmogelijkheden voor in het callcenter in je mailbox.

Laat hier je emailadres achter. Wij beloven plechtig je niet te zullen spammen want daar houden we zelf ook niet van. We zullen je hooguit 4 x per jaar een email sturen en dan alleen als we echt iets interessants te melden hebben.

E-BOOK “74. Vier een feestje” ontvang je hier