Over MogelijkMakerij.nl

Mogelijk Makerij is een onderdeel van Mexperience. Binnen Mogelijk Makerij richt ik (Melinda Wolthuis) mij op werkzaamheden die ik reizend kan verrichten. Mogelijk Makerij bestaat niet alleen uit Melinda Wolthuis, al is ze wel de drijvende kracht. Voor grotere of hele specifieke opdrachten worden er andere freelancers aan het team toegevoegd om een optimaal resultaat voor de klant te realiseren.

De tarieven van Mogelijk Makerij zijn zeer competatief omdat we onze kosten laag houden. Geen dure panden of fancy auto’ s voor ons. Gewoon een fiets en we leven aan boord van onze zeilboot Bolle als het even kan voor anker en niet in een dure marina.

De kennis en kunde die je kunt verwachten bij Mogelijk Makerij richt zich op copywriting en infographics al dan niet met een SEO sausje, creatief denkwerk in de vorm van de creatieve kickstart en het inspreken van voice-overs. De kennis en de kunde komt voort uit opleidingen op het gebied van drama, communicatie en een tientallen trainingen op het gebied van opleidingen, leiderschap, coachen, trainen, verandermanagement etc. Daarnaast staat jarenlange werkervaring als ontwikkelaar van trainingen, opleidingen en cursussen ook garant voor een professioneel resultaat en een gedreven instelling.

Wil je meer weten over de zeilreis, klik dan hier voor om de facebookpagina van zeilschip Bolle te bekijken.
Wil je meer weten over de achtergrond over mij (Melinda Wolthuis) klik dan hier voor mijn LinkedIn pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *